Zakelijk

Zakelijk

Eigenlijk wilt u zich als ondernemer alleen maar bezighouden met datgene waar u goed in bent: de kernactiviteiten van uw onderneming. Maar daarbuiten zijn er tal van bedrijfsprocessen waar u ook aandacht aan moet besteden. Bureau La Garde is de partner die met u aan tafel gaat zitten en de zaken samen met u in kaart brengt. En natuurlijk bedoelen wij met ondernemer ook de zelfstandig gevestigde adviseur en dienstverlener!

Uw administratie is onze zorg

Uw administratie is onze zorgHet opzetten en het voeren van de financiële administratie behoort voor ondernemers tot hun wettelijke plicht. Winsten en verliezen moeten immers blijken uit een deugdelijk gevoerde administratie. Máár, een goede financiële administratie biedt veel meer. Wanneer de cijfers op orde zijn, is het een uitstekend middel voor het verkrijgen van de noodzakelijke managementinformatie. Inzicht hebben in uw omzet, de inkoop en de verkoop. Ook kosten en bijvoorbeeld het betalingsgedrag van uw klanten worden zichtbaar vanuit uw administratie. Kortom: met de juiste cijfers kan elke onderneming een goede koers varen. En, waar nodig kan de koers gewijzigd worden om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

U en de fiscus

U en de fiscusAdvisering over fiscaliteit is niet alleen het verzorgen van de aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Loonheffing en Omzet-belasting, maar ook het met u méédenken en vooraf inspelen op nog te verwachten ontwikkelingen.
Binnen ons kantoor heeft fiscaal advies een hoge prioriteit. Wij worden voortdurend geschoold, zodat wij kunnen putten uit de meest actuele kennis. Dagelijks worden we door een fiscale nieuwsdienst op de hoogte gehouden van alle relevante en recente jurisprudentie.

Ik ben al ondernemerIk ben al ondernemer

Ik ben starterIk ben starter