Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bureau La Garde is een full-service administratiekantoor met NOAB-certificatie. Na twintig jaar ervaring op managementniveau en financieel en fiscaal gebied in het bedrijfsleven heeft eigenaar Jean Leunissen zich in 1994 als zelfstandig adviseur gevestigd. In de bedrijfsvoering wordt hij al jarenlang terzijde gestaan door Ilona Monse. Bureau La Garde is een klein kantoor, en wil dat ook blijven.

Korte lijnen, een vast aanspreekpunt, en een pragmatische aanpak zijn voor ons de kernwaarden voor de professionele en persoonlijke begeleiding van onze klanten. Wij zijn er niet alleen voor de cijfertjes van de onderneming, maar ook voor de mens achter de ondernemer. Om die reden blijven wij ons richten op de basis van de klein-zakelijk markt: het MKB.

Ons streven: Uw administratie en fiscale zaken altijd op orde. Nu en in de toekomst.

Uw administratie en fiscale zaken altijd op ordeElke onderneming kent administratieve werkzaamheden, zoals jaarwerk, belastingaangiften, facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer en lonen. Bureau La Garde neemt u deze klussen uit handen met maatwerk afgestemd op uw situatie en uw wensen. Door onze uitgebreide administratieve en fiscale kennis die altijd up to date is, kunt u rekenen op een snelle en correcte uitvoering van uw opdrachten. Bureau La Garde voelt zich thuis in het kleinbedrijf. Daarin past ook ons streven om klein te blijven, zonder aan kwaliteit in te boeten. Zo kunnen wij u persoonlijke service bieden met een praktische inslag, zonder onnodige burocratie en formaliteiten.

De administratieve dienstverlening en advisering van Bureau La Garde omvat o.a.:

  • Complete of gedeeltelijke uitvoering van administratieve taken zoals facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer en algemene boekhouding, alsmede de loonadministratie
  • Controleren en samenstellen van jaarstukken.
  • Belastingaangiften en -adviezen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt: o.a. inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting.
  • Voorbereiden en verzorgen van kredietaanvragen.
  • Het begeleiden van startende ondernemers.