Particulieren

Particulieren

Professioneel maar betaalbaar belastingadvies:
Eerste Hulp bij Belasting voor Particulieren

Heeft u ook zo'n hekel aan het invullen van uw jaarlijkse belastingaangifte?
Loopt u regelmatig tegen fiscale vragen aan waar u het antwoord niet op weet? Bijvoorbeeld over uw kinderopvangtoeslag, voorlopige teruggave of zorgtoeslag? Bureau La Garde biedt uitkomst met belastingadvies voor particulieren.

Speciaal voor particulieren biedt Bureau La Garde twee services die u het leven op belastinggebied een stuk makkelijker maken:

 • de Aangiftehulp voor Particulieren
 • het Fiscaal Adviesdienstenpakket voor Particulieren
 • De Aangiftehulp voor Particulieren

  De Aangiftehulp voor ParticulierenMet deze service verzorgen wij compleet uw jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte. Hoe het werkt? Simpel! U komt bij ons langs met alle benodigde papieren, wij nemen de zaken vlot met u door en verzorgen vervolgens keurig uw aangifte inkomstenbelasting en toeslagen. Mocht u bepaalde informatie tijdens de afspraak nog niet bij u hebben, dan maken we daarvan een lijstje zodat u die ons alsnog per post of per e-mail kunt toesturen. U bent zelf hoogstens een uurtje kwijt aan uw aangifte - wij doen de rest!

  Richtprijs particulieren

  Klik hier om uw afspraak te makenAfspraak maken

  Het Fiscaal Adviesdienstenpakket voor Particulieren

  Het Fiscaal Adviesdienstenpakket voor ParticulierenMet het Fiscaal Adviesdienstenpakket voor Particulieren bent u het hele jaar door verzekerd van snel antwoord op al uw fiscale vragen, bijvoorbeeld over uw kinderopvangtoeslag, voorlopige teruggave of zorgtoeslag. U kunt uw vragen stellen per telefoon of e-mail en krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.
  De verzorging van uw jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte is bovendien inbegrepen in de prijs van het dienstenpakket. Na inventarisatie van de inhoud van de aangifte en de fiscale situatie offreren wij u een vaste prijsafspraak. Uw eigen persoonlijke belastingadviseur... tegen zeer lage kosten!

  Klik hier om uw dienstenpakket aan te vragenDienstenpakket aanvragen

  Uw belastingzaken zijn bij ons in goede handen

  Als klant van Bureau La Garde profiteert u tevens van de Becon-uitstelregeling. U bent dan niet meer persť gebonden aan de inleverdatum 1 mei.

  Vragen?
  Wilt u meer weten over deze diensten op het gebied van belastingadvies? Bel ons dan tijdens kantooruren op 045-5251100, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Bezwaarschriften worden apart in rekening gebracht.
  Voor het Fiscaal Adviesdienstenpakket geldt dat betaling geschiedt per 3 maandelijkse automatische incasso. Het Fiscaal Adviesdienstenpakket wordt afgesloten voor een minimale periode van een kalenderjaar en heeft een opzegtermijn van 3 maanden.